فواید مصرف سرکه بعد از غذا
سید محمدابراهیم ابراهیمی در گفتوگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: پاکسازی در
فصل زمستان بسیار اهمیت دارد چرا که به پیشگیری از بیماریها کمک میکند.
وی ادامه داد: توصیه میشود که در فصل زمستان از گیاهان دارویی مانند
آفتیمون استفاده شود چرا که آفتیمون سودای خون را از بین میبرد و خون را
لطیف میکند؛ سودا خلط سنگینی است که موجب تیرگی چهره و خون میشود.
این محقق طب اسلامی افزود: مصرف آب انار برای گرممزاجان میتواند مفید
باشد همچنین افرادی که سرد مزاج هستند , میتوانند آب انار را با کمی گلاب
یا گلپر استفاده کنند تا سردی انار به بدن آسیب نرساند.
ابراهیمی بیان
داشت: مصرف سرکه بعد از غذا میتواند در پاکسازی کبد مفید باشد البته سرکه
سیب لطیفتر است و برای کبد مفید است؛ مصرف سرکه بعد از غذا موجب جذب مواد
غذایی از طریق کبد میشود.
وی عنوان کرد: مصرف برخی از ملینها مانند
خاکشیر میتواند در پاکسازی به بدن کمک کند و اگر خاکشیر با آب گرم مصرف
شود , موجب روان شدن مدفوع شده و اگر با آب سرد مصرف شود , موجب قبض شدن
مدفوع میشود البته اگر افراد در مدت طولانی خاکشیر را با آب گرم مصرف کنند
, سودای خونشان از بین میرود.