[11 مرداد 91] خبرگزاری موج - مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان از افزایش سطح زیر کشت محصول جو در این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، حیدر علی گل محمدی با اعلام این خبر اظهار داشت: با پایان یافتن فصل برداشت جو در شهرستان از چهار هزار و 800 هکتار اراضی سطح زیر کشت این محصول 18 هزار و 700 تن جو برداشت شد که این میزان محصول نسبت به سال گذشته، 13 درصد افزایش داشته است.
وی ارقام کشت شده محصول جو در گلپایگان را فصیح نصرت و والفجر اعلام کرد و بیان داشت: میزان عملکرد محصول جو در گلپایگان 3.8 تا 4 تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان افزود: افزایش هزینههای تولید، خشکسالی و کمبود کودهای شیمیایی از مشکلات اصلی تولیدکنندگان این محصول در سال زراعی جدید بوده است. اين مطلب تاکنون 2141 بار ديده شده است.
| |