[8 مهر 91]
حجت الله سلیمی شامگاه گذشته در مراسم توزیع کیک 800 کیلوگرمی در گفتوگو با خبرنگار فارس در گلپایگان به مواد به کار رفته در پخت این کیک اشاره و اظهار کرد: در طبخ این کیک 800 کیلویی، 220 کیلوگرم خامه، 180 کیلوگرم آرد، 160کیلوگرم شکر، 170 کیلوگرم تخممرغ و 100 کیلوگرم موز به کار رفته است.
مجری طرح پخت کیک با اشاره به اینکه این کیک نذری برای سومین سال متوالی در شهر گلپایگان پخته و توزیع شده است، بیان کرد: برای پخت این کیک، نذری خاصی مد نظر بوده است و از 300 کیلو آغاز شد و هر سال با کمک علاقهمندان و مشتاقان این حضرت مقداری به این کیک افزوده شد و امسال وزن این کیک به بیش از 800 کیلوگرم رسیده است.
سلیمی با بیان اینکه این کیک نذری با حضور فرماندار و امام جمعه شهرستان در شامگاه ولادت امام هشتم(ع) در بین مردم شهرستان گلپایگان توزیع شد، یادآور شد: برای تزئین این کیک هشت متری از تصاویر بارگاه امام هشتم (ع) استفاده شده است
اين مطلب تاکنون 2182 بار ديده شده است.
|
|