[12 اسفند 91] به گزارش خبرگزاری ایمنا طی بازرسی و نمونه برداری های انجام شده در شهرستان گلپایگان از توابع استان اصفهان، بیش از 1000 کیلوگرم محصول پنیر پیتزای غیر استاندارد تولید شده، کشف و جهت آزمون میکروبی به آزمایشگاه استاندارد ارسال شد که پس از حصول نتیجه، مشخص گردید میزان باکتری های مجاز موجود در محصول مذکور از حد متعارف بیشتر است.
به گفته مسئول روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، لزوم رعایت استانداردها و تضمین کیفیت و سلامت به عنوان مسئله ای کلیدی برای رقابت در صحنه صنایع غذایی و بقای تولید کنندگان مواد غذایی مختلف حایز اهمیت است و از سویی مطالبه جدی مصرف کنندگان مواد غذایی، مسئولیت سازمان استاندارد را در قبال سلامتی و امنیت خاطر آنان متمایز و برجسته می نماید. لذا برخورد با تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالاهای فاقد کیفیت و مغایر با ویژگی های استاندارد های ملی در اولویت فعالیت های این اداره کل قرار دارداين مطلب تاکنون 2089 بار ديده شده است.
| |