[17 بهمن 92] جشنواره غذای سنتی در گلپایگان برگزار شد
گلپایگان، اصفهان – ایرنا- به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی جشنواره غذای سنتی در شهرستان گلپایگان با حضور جمعی از دانش آموزان، معلمان و مسوولان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دانش آموزان شرکت کننده در این نمایشگاه انواع غذا های سنتی گلپایگان شامل آش ترخیه، آش رشته گندی، حلیم بادمجان، آبگوشت، کوفته، دلمه، شله زرد را پختند و دستپخت خود را در معرض دید علاقه مندان قرار دادند.
انواع دسر، آبمیوه، دم نوش، مربا، شربت، سالاد و شیرینی در کنار غذاهای سنتی تهیه شده از سوی دانش آموزان هم زینت بخش این نمایشگاه بود.
مدیر آموزش و پرورش گلپایگان روز پنجشنبه هنگام بازدید از این نمایشگاه در دبیرستان دخترانه ˈحضرت خدیجه (س)ˈ این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، آموزش مهارت های زندگی، تشویق دانش آموزان و خانواده ها به استفاده از غذاهای سنتی و محلی و ترویج بیشتر فرهنگ مصرف فرآورده های غذایی سالم را از اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.
ˈمهدی اشراقیˈ با اشاره به اینکه غذاهای غیرسنتی و فست فودها از نظر ارزش و سلامت غذایی برای مردم بخصوص سن رشد دانش آموزان مناسب نیست، اظهارکرد: برای حفظ و ارتقای سلامت باید فرهنگ استفاده از غذاهای محلی و سنتی در جامعه گسترش یابد.
به گزارش ایرنا، همچنین آثار دستی و هنری دانش آموزان هم در کنار این نمایشگاه برپا شده بود که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت
اين مطلب تاکنون 2058 بار ديده شده است.
| |