[21 مرداد 93] فرماندار گلپایگان: توجه به امنیت غذایی اولویت دستگاههای نظارتی باشد
گلپایگان، اصفهان- ایرنا- فرماندار گلپایگان گفت: توجه به امنیت غذایی برای حفظ سلامت شهروندان باید اولویت کاری مسوولان نظارتی و ذی ربط باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈمحسن حسین میرزاییˈ روز سه شنبه در نشست مشترک مسوولان نظارتی و اتحادیه های صنفی، اتاق اصناف، کمیسیون کنترل و تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی تعزیرات حکومتی شهرستان گلپایگان، خواستار تشدید نظارت مستمر و جدی بر واحدهای صنفی بخصوص مواد غذایی و واحدهای تولیدی و توزیعی مرتبط با آن در این شهرستان شد.
وی با تاکید بر اینکه مواد غذایی بی کیفیت و تاریخ مصرف گذشته سلامت مردم را به خطر می اندازد، افزود: برخورد جدی با متخلفین در این زمینه باید در دستور کار بازرسان و مسوولان قرار گیرد.
فرماندار گلپایگان با اشاره به اینکه بحث سلامت موضوعی همگانی و فرابخشی است، گفت: برای ارتقاء سلامت در جامعه نیازمند تعامل، همکاری و تلاش تمام ادارات و دستگاه های ذیربط در این راستا و آموزش و آگاه سازی مردم و مسوولان واحدهای صنفی نسبت به رعایت بیشتر موازین بهداشتی هستیم.
حسین میرزایی همچنین به گله مندی مردم به برخی گرانی ها بخصوص قیمت میوه و تره بار در شهرستان گلپایگان اشاره کرد و خواستارتمهید لازم مسوولان ذی ربط برای مهار گرانی، برخورد با گرانفروشان و متخلفان اقتصادی و تاسیس بازارچه ها و فروشگاههای عرضه مستقیم مواد غذایی و دیگر مایحتاج مردم با همکاری واحدهای صنفی شهرستان برای خدمت رسانی بهتر به مردم شد.
فرماندار گلپایگان با بیان اینکه بیش از پنج هزار واحد صنفی در قالب 33 اتحادیه و یک اتاق اصناف در این شهرستان فعالیت دارند، گفت: اکثر اصناف شهرستان افرادی متعهد، مومن و با انصاف هستند
اين مطلب تاکنون 2069 بار ديده شده است.
| |