آخرین به روز آوری سایت چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۳

گلها و سبزیجات بهاری در ارتفاعات گلپایگان -موسیر ، لاله ، مرزنجوش ، شوید



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...



دارو درمانی دربیماری های التهابی آرتریت روماتویید و نقرس


پوشاک (برند)


یادی از گلپایگان - استاد سعیدی


ویدئوی مناره سلجوقی گلپایگان

مناره سلجوقی گلپایگان که از آن به عنوان بلندترین مناره آجری نام می برند ، گویی امتداد پیشینه کهن این خطه را برابر دیدگان هر هنر دوستی آشکار می کند این بنا که به عنوان بلندترین مناره آجری سلجوقی قرن پنجم هجری قمری ایران از آن یاد شده با قدمتی حدود 900 سال همچنان در برابر عوامل طبیعی زلزله، باد، باران، سرما و گرما سرفراز برجای مانده است.


خانه ها و کوچه باغ های دیدنی حسن حافظ


مسجد تاریخی حاج ملاعلی

شبستان تاریخی مسجد حاج ملاعلی با معماری زیبا در مرکز شهر گلپایگان در خیابان مسجد جامع واقع است این بنای ارزشمند با قدمت 200 ساله هم اکنون قابل استفاده و بازدید دوستداران میراث فرهنگی می باشد











جشنواره سفره ایرانی فرصتی مناسب برای معرفی سنت های کهن مردم گلپایگان
[25 مرداد 96]

  • images
    11:35 - سه شنبه 1396/05/24

    کارشناس میراث فرهنگی گلپایگان:

    جشنواره سفره ایرانی فرصتی مناسب برای معرفی سنت های کهن مردم گلپایگان

    شفاعت کارشناس میراث فرهنگی گلپایگان عنوان کرد: کلیه مراکز اقامتی، پذیرایی و عرضه غذا و آشپزها و صنایع وابسته استان های مرکزی، اصفهان، تهران، قم و البرز می توانند در این جشنواره شرکت کنند و امیدواریم از شهرستان گلپایگان نیز در این جشنواره شرکت کننده داشته باشیم.

    به گزارش صاحب نیوز؛ کارشناس میراث فرهنگی شهرستان گلپایگان عنوان کرد: شهرستان اراک به منظور حفظ و احیاء غذاهای ملی و محلی جشنواره ای را با عنوان «جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» برگزار می کند .

    معصومه شفاعت در گفت و گو با خبرنگار دیار عالمان گفت: این جشنواره از روز پنجشنبه 16 شهریور ماه لغایت شنبه 18 شهریور ماه در مجموعه سیاحتی هتل امیر کبیر این شهرستان برگزار می شود.

    وی اظهار کرد: کلیه مراکز اقامتی، پذیرایی و عرضه غذا و آشپزها و صنایع وابسته استان های مرکزی، اصفهان، تهران، قم و البرز می توانند در این جشنواره شرکت کنند و امیدواریم از شهرستان گلپایگان نیز در این جشنواره شرکت کننده داشته باشیم.

    کارشناس میراث فرهنگی شهرستان گلپایگان با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش اصلی عرضه غذاهای سنتی و بومی و بخش مسابقه برگزار می شود، تشریح کرد: مراکز عرضه غذا در بخش اول این جشنواره با عرضه غذاهای سنتی و بومی به بازدید کنندگان به معرفی این گونه از غذا ها خواهند پرداخت.

    شفاعت افزود: آشپز ها و مراکز تهیه غذا هر استان در بخش دوم سه غذا، سه پیش غذا، سه دسر و سه دمنوش را برای شرکت در مسابقه در معرض داوری از نگاه مردم و کمیته داوران قرار می دهند.

    وی عنوان کرد: همچنین در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی مورد استفاده در تهیه و عرضه غذا و نمایش های سنتی آئینی مرتبط با غذا برگزار می شود.

    کارشناس میراث فرهنگی شهرستان گلپایگان با دعوت از مردم، مراکز مرتبط با غذا و همچنین آشپز های گلپایگانی برای شرکت در این جشنواره از آن ها خواست با شرکت در این گونه برنامه ها غذاها و سنت های مردم شهرستان گلپایگان را به همگان معرفی کنند.

    اين مطلب تاکنون 2145 بار ديده شده است.
    
    نام و نام خانوادگي:
    پست الکترونيک:
    سايت يا وبلاگ:
    متن پيام:
    تصوير امنيتي:

    

    آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد.


    آب و هوا

    پیام های کلی سایت

    تماس با ما


    كلیه حقوق برای پدید آورندگان 
    .:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحید نیكنامی   | به روز رسانی محتوایی : محمود نیكنامی  
     | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved
    |
     | Powered By Tohid Niknami | E-Mail :
    Akhale . com @ gmail . com |