رئیس شبکه دامپزشکی گلپایگان با اشاره به اینکه یکی از معضلات شهرستان امنیت تولیدکنندگان شیر است، گفت: ماده اولیه کارخانههای لبنی که به عنوان برند گلپایگان بوده شیر است، از طرفی افزایش کارخانههای لبنی معضل است زیرا شیر تولیدی باید ساماندهی شود و نیازمند پشتوانه قوی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، مسعود غفاری عصر امروز در دومین جلسه شورای راهبری خوشه محصولات لبنی گلپایگانبا اشاره به اینکه در حال حاضر از 50 هزار رأس دام در شهرستان تنها 25 هزار رأس دام باقیمانده است، اظهار داشت: در حال حاضر 70 درصد شیر مصرفی کارخانههای لبنی شهرستان از خارج شهرستان تأمین میشود.
وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات شهرستان امنیت تولیدکنندگان شیر است، افزود: ماده اولیه کارخانههای لبنی که به عنوان برند گلپایگان بوده شیر است، از طرفی افزایش کارخانههای لبنی معضل است زیرا شیر تولیدی باید ساماندهی شود و نیازمند پشتوانه قوی است.
رئیس شبکه دامپزشکی گلپایگان تأکید کرد: باید قیمت ثابت برای شیر تعریف شود تا از انقراض گاو در گلپایگان جلوگیری شود.
حسین فراست نیز در این جلسه اظهار داشت: بر اساس سیاستها محصولی که به صورت عمده در هر شهرستان تولید میشود باید به عنوان یک محصول خوشهای برند آن شهرستان قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه اداره بهداشت محیط باید نظارت کامل بر واحدهای تولیدات لبنی را برای حفظ سلامت مردم انجام دهد، افزود: جلسات متعددی برای شکلگیری محصول خوشه در شهرستان برگزار شده است، اما مطالعات نیز باید انجام میشد.
فرماندار گلپایگان تأکید کرد: تولیدکنندگان محصولات لبنی قطعاً با مشکلاتی مواجه هستند و باید با توجه به شورای راهبری مشکلات تولیدکنندگان لبنی بر طرف شود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته پرورش گاو از اشتغالات مردم شهرستان بود، گفت: با تغییر الگوی زندگی به دلیل عدم نگهداری و صرفه اقتصادی نسل گاو در حال انقراض است، این در حالی است که باید تولید شیر افزایش یابد زیرا ماده اصلی کارخانههای لبنی برای تولید فرآوردههای لبنی، شیر است.
فراست در پایان مطرح کرد: باید جوانب کار برای تولیدکننده شیر در نظر گرفته شود تا تولید شیر در گلپایگان مقرون به صرفه شود و دامدار به پرورش گاو اشتیاق پیدا کند.