حیدر علی گلمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از آغاز برداشت محصول در گلپایگان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اهمیت محصول جو در الگوی کشت و نقش آن در جیره غذایی دام سطح کشت جو در این شهرستان پنج هزار و 630 هکتار از اراضی است که در سال زراعی جاری به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی 900 هکتار از کشتزارهای این محصول رها شد.
وی افزود: کار برداشت محصول جو در این شهرستان در سطح هزار و 80 هکتار به صورت خسیل جو (علوفه سبز جو) و سه هزار 650 هکتار به روش مکانیزه آغاز شده است که پیشبینی برداشت 13 هزار و 140 تن جو داریم.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان افزود: برای برداشت محصول جو به صورت مکانیزه دو کمباین در داخل، و 12 کمباین از خارج شهرستان تأمین شده است.
گلمحمدی با بیان اینکه در سال زراعی جاری محصول جو از ارقام بهرخ، مهتاب، ارمغان، نیک و فجر 30 متناسب با آب و هوای شهرستان کشت شد، گفت: میانگین تولید این محصول در اراضی مستعد این شهرستان نسبت به سال زراعی گذشته 24 درصد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: شهرستان گلپایگان 30 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که تنها 20 هزار هکتار آن کشت میشود و 10 هکتار به دلیل کم آبی بلااستفاده مانده است.