آخرین به روز آوری سایت چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

گلها و سبزیجات بهاری در ارتفاعات گلپایگان -موسیر ، لاله ، مرزنجوش ، شوید



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...



دارو درمانی تعدادی از بیماری های گوارشی


پوشاک (برند)


یادی از گلپایگان - استاد سعیدی


ویدئوی مناره سلجوقی گلپایگان

مناره سلجوقی گلپایگان که از آن به عنوان بلندترین مناره آجری نام می برند ، گویی امتداد پیشینه کهن این خطه را برابر دیدگان هر هنر دوستی آشکار می کند این بنا که به عنوان بلندترین مناره آجری سلجوقی قرن پنجم هجری قمری ایران از آن یاد شده با قدمتی حدود 900 سال همچنان در برابر عوامل طبیعی زلزله، باد، باران، سرما و گرما سرفراز برجای مانده است.


خانه ها و کوچه باغ های دیدنی حسن حافظ











معاون عمرانی فرماندار گلپایگان: سهمیه آرد نانوایان متخلف کسر می‌شود
[29 آبان 1400]

سهمیه آرد نانوایان متخلف کسر می‌شود

معاون عمرانی فرماندار گلپایگان با اشاره به پخت نان سبوس‌دار در این شهرستان، گفت: سهمیه آرد نانوایان در صورت استفاده از جوش شیرین و تولید نان بی‌کفیت، کم می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مجید نوری امروز- شنبه 29 آبانماه- در جلسه تجلیل از پیشکسوتان صنعت آرد و نان این شهرستان، اظهار کرد: پیگیری‌هایی انجام دادیم تا در کارخانه آرد گلپایگان، سبوس آرد افزایش یابد و تعدادی از نانوایان به صورت آزمایشی آرد سبوس‌دار دریافت کنند.

وی با اشاره به افزایش سهمیه آرد نانوایان نمونه، افزود: بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان، سهمیه آرد نانوایان در صورت استفاده از جوش شیرین و تولید نان بی‌کیفیت، کم می‌شود.

معاون عمرانی فرماندار گلپایگان با اشاره به طرح مشکلات نانوایان توسط رئیس اتحادیه این صنف در کارگروه آرد و نان شهرستان، تاکید کرد: رضایتمندی مردم از پخت نان در الویت است؛ لذا اتحادیه نانوایان کلاس‌های آموزشی در مورد نحوه پخت نان با کیفیت و بهداشتی برگزار کند.

تولید آرد کامل نیاز به تأمین صد درصدی گندم داخلی دارد

در ادامه این نشست عباس عباس‌زاده، رئیس کارخانه "آرد عظیم گلپا" اظهار کرد: طی یکسال گذشته با خرید ماشین‌آلات مدرن و متناسب با استاندارهای بین‌المللی، کیفیت آرد دو چندان شده است.

وی با بیان اینکه تولید آرد کامل نیاز به تأمین صددرصدی گندم داخلی دارد، افزود: اکنون 80 درصد گندم مورد نیاز این کارخانه از خارج وارد و تنها 20 درصد آن گندم ایرانی است.

رئیس کارخانه آرد عظیم گلپا با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در مصرف نان تیره، گفت: از دیدگاه مردم، نان سفید، با کیفیت است، اما از میزان سبوس و درجه اهمیت غذایی کمتری برخوردار است.

محمد شریفی، رئیس اتاق اصناف گلپایگان نیز اظهار کرد: نانوایان گرمای تنور را به جان می‌خرند تا سفره‌های مردم خالی از نان نباشد و از این رو نزد مردم جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی افزود: شغل نانوایی از مشاغل سخت است و درآمد آن‌ها پاسخگوی هزینه‌هایشان نیست، اما برای جلب رضایتمندی مردم هیچ‌گاه نباید در تهیه نان با کیفیت و بهداشتی کوتاهی کنند.

فعالیت 126 نانوایی در شهرستان گلپایگان

در ادامه، مهدی عظیمی، رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان گلپایگان با اشاره به حساس بودن مردم نسبت به پخت نان با کیفیت و بهداشتی، اظهار کرد: نان قوت غالب مردم است و نانوایان نیز باید با تولید نان با کیفیت و بهداشتی رضایتمندی مردم را حاصل کنند.

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان گلپایگان با اشاره به فعالیت 126 نانوایی در این شهرستان، گفت: 109 نانوایی از محل آرد یارانه‌ای و 15 نانوایی با نیمه یارانه و دو نانوایی با آرد آزاد مشغول به فعالیت هستند.

اين مطلب تاکنون 383 بار ديده شده است.

نام و نام خانوادگي:
پست الکترونيک:
سايت يا وبلاگ:
متن پيام:
تصوير امنيتي:



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد.


آب و هوا

پیام های کلی سایت

تماس با ما


كلیه حقوق برای پدید آورندگان 
.:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحید نیكنامی   | به روز رسانی محتوایی : محمود نیكنامی  
 | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved
|
 | Powered By Tohid Niknami | E-Mail :
Akhale . com @ gmail . com |