گلها و سبزیجات بهاری در ارتفاعات گلپایگان -موسیر ، لاله ، مرزنجوش ، شوید
دارو درمانی دربیماری های التهابی آرتریت روماتویید و نقرس
پوشاک (برند)
یادی از گلپایگان - استاد سعیدی
ویدئوی مناره سلجوقی گلپایگانمناره سلجوقی گلپایگان که از آن به عنوان بلندترین مناره آجری نام می برند ، گویی امتداد پیشینه کهن این خطه را برابر دیدگان هر هنر دوستی آشکار می کند این بنا که به عنوان بلندترین مناره آجری سلجوقی قرن پنجم هجری قمری ایران از آن یاد شده با قدمتی حدود 900 سال همچنان در برابر عوامل طبیعی زلزله، باد، باران، سرما و گرما سرفراز برجای مانده است.
خانه ها و کوچه باغ های دیدنی حسن حافظ
مسجد تاریخی حاج ملاعلیشبستان تاریخی مسجد حاج ملاعلی با معماری زیبا در مرکز شهر گلپایگان در خیابان مسجد جامع واقع است این بنای ارزشمند با قدمت 200 ساله هم اکنون قابل استفاده و بازدید دوستداران میراث فرهنگی می باشد
وحيد نادري
مقدار مشخصي نشاسته و ماست در دستگاه همزن ريخته و آرد به دفعات مختلف و به صورت کم کم به آن اضافه ميشود. هر گاه خمير سفت شد با مقدار کمي آب رقيق و دوباره آرد به آن اضافه ميشودحدود يک ساعت مخلوط به هم زده ميشود تا يکدست شده و به اصطلاح خود را رها کند. پس از آن زعفران به آن اضافه ميشودزولبيا در ظرف مخصوص ريخته شده و پس از آن درون روغن داغ سرخ ميشودپس از برشته شدن تنها در پاتيل روغن غوطه ور ميشودبه کمک توري اضافه شربت گرفته ميشود. شربت حاوي مقداري زاج جهت جلوگيري از رز بستن شربت و مقداري گلوکز جهت قوام گرفتن ميباشد.این آلبوم تاکنون 3255 بار مشاهده شده است. نام و نام خانوادگي: پست الکترونيک: سايت يا وبلاگ: متن پيام: تصوير امنيتي: 13:32 28 شهريور 1388مهدیلباس این آقا چقدر تمیزه!!!!!!!!14:19 04 مهر 1388مجیدبا حال بود ///// 17:48 12 ارديبهشت 1389parvinسلام عکسهای طبیعتتون بهتر بود گلژا یعنی طبیعت.19:45 02 مرداد 1389محسن خراسونیعزیز برادر با این عکسایی که از تولید زولبیا گذاشتی مشکل بهداشتی برای گلپایگان درست کردی آخه این هم ظرفیه که دارن داخلس زولبیا سرخ میکنن
كلیه حقوق برای پدید آورندگان .:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحید نیكنامی | به روز رسانی محتوایی : محمود نیكنامی | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved | | Powered By Tohid Niknami | E-Mail : Akhale . com @ gmail . com |