[10 اسفند 89] بر اساس اعلام معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، شهرستان گلپایگان رتبه دوم تولید شیر خام و همچنین رتبه دوم در تعداد گاو دو رگه را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: شهرستان گلپایگان دارای 62 هزار و 519 رأس گاو و گوساله است و سالانه حدود 90 هزار تن شیر خام تولید میکند که بعد از شهر اصفهان بالاترین رتبه را به خود اختصاص داده است.
گلمحمدی خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، این شهرستان در زمینه گاو دو رگه رتبه دوم و در تولید گوشت قرمز رتبه چهارم را در استان اصفهان داراست.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان گلپایگان ادامه داد: همچنین بر اساس همین گزارش، شهرستان گلپایگان در تولید ماهی در منابع آبی رتبه هفتم و در تولید ماهیان گرمابی به رتبه هشتم در استان اصفهان نایل شده است.
گلمحمدی تصریح کرد: بر اساس اعلام معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، شهرستان گلپایگان در تولید بچه ماهی قزلآلا رتبه نهم و در تولید گاو اصیل رتبه دهم را در اصفهان کسب کرده است.
وی همچنین از تولید 8 هزار و 600 تن سیب زمینی خوراکی در شهرستان گلپایگان خبر داد و افزود: امسال 270 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت سیب زمینی اختصاص داده شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی گلپایگان ادامه داد: 8 هزار و 600 تن محصول با عملکرد حدود 32 تن در هکتار از اراضی گلپایگان برداشت شده است.
گلمحمدی اظهار داشت: ارقام کشت شده سیب زمینی شامل دیامون، آگریا، راموس، موندیال و نیلوا است.
اين مطلب تاکنون 2040 بار ديده شده است.
| |