[12 بهمن 90] مسعود غفاری در گفتوگو با خبرنگار فارس در گلپایگان اظهار داشت: از سه سال گذشته طرح ساماندهی کشتارگاه گلپایگان آغاز شد و وضعیت کشتارگاه از شکل سنتی با تغییرات انجام شده به نیمه صنعتی تبدیل شد.
وی افزود: در فاز نخست، کشتارگاه گاو و گوسفند از یکدیگر مجزا شد و انجام مراحل کشتار گاوی با استفاده از وسایل صنعتی مانند شوک و اره قطعهبندی و رعایت ضوابط شرعی در کشتارگاه صورت گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی گلپایگان در ادامه به فاز دوم اشاره کرد و بیان داشت: در ابتدای سال 90 موضوع کشتارگاه در کارگروه بهداشت و امنیت غذایی شهرستان مطرح شد و با مساعدت فرمانداری و شهرداری شهرستان گلپایگان کشتارگاه وارد مرحله جدیدی از تغییرات قرار گرفت.
وی تصریح کرد: براساس ارائه نقشه توسط دامپزشکی شهرستان قسمت گوسفندی کشتارگاه ساماندهی شد و ذبح بهداشتی و شرعی مد نظر قرار گرفت.
غفاری به مسائل بهداشتی کشتار اشاره کرد و گفت: پس از کشتار امحا و احشاء تخلیه و گوشت شستشو و لیبلگذاری شده و بهداشتی و تطهیر شده به دست مصرف کننده میرسد، پروژه ساماندهی کشتارگاه گلپایگان تاکنون 80 میلیون تومان هزینه داشته و به زودی به پایان میرسد.
رئیس شبکه دامپزشکی گلپایگان همچنین به ساماندهی سایر قسمتهای کشتارگاه گلپایگان اشاره کرد و بیان داشت: با انجام این ساماندهی کشتارگاه مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب، آب گرم، رختکن کارکنان کشتارگاه، قسمتبندی (پارتیشن بندی) قسمت گاوی و گوسفندی سالن کشتارگاه، اصلاح محوطه و سپتینگ، شده است و معضلات بهداشتی و شرعی و فنی توسط ناظران شرعی کنترل میشود.
وی تاکید کرد: به دلیل کیفیت و مرغوبیت گوشت گلپایگان و با توجه به اینکه کباب سنتی گلپایگان در کشور مطرح است، رعایت اصول و موازین شرعی و بهداشتی کشتار در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار دارد و همشهریان میتوانند با سلامت خاطر از گوشت کشتار شده استفاده کنند
اين مطلب تاکنون 2218 بار ديده شده است.
| |